Beskrivelse af bygningen:

Der er 15 boliger som er knyttet sammen af en glasoverdækket gade med et stort torv i midten.

Ud over boligerne er der ungdoms- og gæsteværelser, fælles storkøkken og spisesal samt et stort fælles værksted.

I forbindelse med boligerne er der fælles parkeringsplads og stor fælles terrasse med adgang til parklignende fælleshave hvor Svejstrup Bæk fungerer som skel mod Hornbæk Enge.

Fælleshaven støder op til en af de mange naturstier der fører til Gudenåen. Her er derfor rig mulighed for skønne gå-, løbe- eller cykelture direkte fra haven.

Boligerne er unikt indrettet i flere plan. Der kan være forskel både i m2 og indretningen af boligerne. Der er, på nogen store boliger, bygget ekstra værelse eller inddraget tagterrasse til ekstraværelse. Det vil fremgå i beskrivelsen af indretning ved overtagelse af andel.

Indretning af stor og mellem andel.

De store og mellem boliger er indrettet på 5 plan.

Fra den fælles overdækkede gade træder man ind i køkkenet på 1. plan, hvor der er åben forbindelse til 2. plan med spisestue et værelse ( i nogen boliger er der 2 værelser i stedet) samt udgang til terrasse med sol fra tidlig formiddag.

På 3. plan er der repos med fransk altan samt adgang til  badeværelse. ( I nogen boliger er der udvidet med et ekstra værelse på plan 3)

Den luftige trappe fortsætter til 4. plan, hvor der er opholdsstue med loft til kip. Derudover er der et værelse som ligeledes har loft til kip.

På det øverste 5. plan, som er i åben forbindelse med opholdsstuen, er der adgang til egen tagterrasse med en fantastisk udsigt over Gudenådalen. I nogen boliger er tagterrassen inddraget til ekstraværelse.

Indretning lille andel

De små andele vender mod syd og er opført i to plan.

Fra den glasoverdækkede gade træder man ind på øverste plan. Her ligger der et køkken med spiseplads, et værelse samt badeværelse. Flere af andelene har indrette værelset med hems.

Fra køkkenet går der en trappe ned til en stue med udsigt over fællesområdet samt endnu et værelse. Fra stuen er der direkte adgang til en terrasse, som vender mod syd.

Prisfastsættelse

Prisen for andelsboligen fastsættes en gang årligt på generalforsamling i April måned.

Lille andel: 64 m2: 545.965 kr.,

Mellem andel: 96 m2: 814.874 kr.,

Stor andel: 103 m2: 875989kr.,

Pris for forbedringer :

Badeværelse: Max. 60.000 kr. afskrives over 10 årig periode.

Køkken: Max. 60.000 kr./afskrives over en 10 årig periode

Tilbygning afskrives over 10 år.