Ådalen 86 er en privat andelsboligforening og bofællesskab i Randers. Vi har en naturskøn beliggenhed ved Hornbæk Enge og Gudenådalen.

Vores bofællesskab er baseret på et ønske om socialt samvær kombineret med individualitet og privatliv. Hjertet i det sociale er den daglige fællesspisning, der byder på hyggeligt og vedkommende samvær og udgør en betydelig lettelse af hverdagslivet. 

Beboerne 

Vi er en blandet flok i Ådalen 86, både med hensyn til alder, beskæftigelse og familiestrukturer. Der er plads til både de små børns tumlen, teenager-hygge, det arbejdende folk og de hjemmegående. Fælles for os alle er, at vi vil hinanden og vores fælles hjem. 

Spisning

Noget af det vigtigste i bofællesskabet er fællesspisningen. Vi spiser sammen i fælleshuset 5 dage om ugen, hele året, dog holder vi pause i skolernes ferie. Vi står på skift for maden og opvasken og vi søger at spise så økologisk og varieret som mulig.

Arbejdsgrupper og arbejdssøndage

Alle beboere er forpligtet til at passe på vores andelsboligforening. Vi har arbejdsgrupper, der koordinerer de arbejdsopgaver vi skal have gjort. Nogle af opgaverne tages løbende, mens det meste af arbejdet bliver udført på arbejdssøndage. Arbejdssøndagene er en rigtig god mulighed for at komme godt rundt i fællesskabet og få hygget med naboerne. Arbejdssøndagene bliver afsluttet med et fællesmøde, hvor vi diskuterer og beslutter vigtige ting for vores fællesskab. Vi har et udvidet demokrati, og søger at alle skal blive hørt. 

Arrangementer

I tillæg til fællesarbejdet så holder vi også en masse hyggelige arrangementer, som julefrokost, lille Gudskelov, Halloween, Fastelavn, krea-aftener og bålhygge. Om sommeren specielt nyder vi at gøre bruge af vores dejlige udeområde med bålplads, gynger, trampolin og en dejlig bæk. Her er der altid noget at kigge på! 

Vi tager gerne mod besøg i vores flotte bofælleskab, kontakt indslusningsgruppen hvis du vil vide mere! Og hvis du vil videre mere om bofællesskaber i Danmark, herunder vores venner i Ådalen 85 og Drivhuset, klik ind på bofællesskab.dk.

Det flotte torv i Ådalen 86- et bofællesskab i Randers.
Her på torvet hygger vi i fællesskab, blandt andet med kaffe og kage.